Våra tjänster

Kärnan i verksamheten är att hitta rätt lokal till rätt hyresgäst. Vad just du vill hyra styrs av behoven hos dina anställda och dina kunder, företagets profil, geografi och logistik bland mycket annat. Vårt mål är att förstå dina behov i detalj och matcha dessa.

Men detta är inte allt vi gör. Letar ni efter andra tjänster inom fastighetsbranschen så hör av er. Vi kanske kan hjälpa till eller lotsa er vidare till rätt leverantör för just det ni söker.

Lokalsökning
Lokalsökning

När man letar lokal kan behovslistan bli lång och prioriteringarna skall rangordnas. Utöver att hjälpa er hitta i fastighetsdjungeln reder vi också ut dina behov för att kunna ta fram de bästa förslagen anpassade till just dig. Tjänsten är kostnadsfri men värdefull.

Vi arbetar i Göteborg med omnejd samt Borås.

Lämna lokal
Lämna lokal

Skall du lämna din lokal men sitter fast i ett hyresavtal längre än du vill? Vi hjälper dig att hitta lämplig hyresgäst och om du vill tar vi hand om kommunikationen med fastighetsägaren. 

Fastighetsägare
Fastighetsägare

Vi samarbetar med stora och små fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Utöver att hitta hyresgäster till vakanta lokaler kan vi också se över era hyresavtal, hyresnivåer eller andra hyresvillkor. Behöver ni projektledning vid lokalanpassningar eller andra externa förvaltningstjänster är ni också välkomna att kontakta oss. 

Compare listings

Compare